Nye coronavenlige initiativer til IM-fællesskaber - indremission.dk
Nye coronavenlige initiativer til IM-fællesskaber
Nye coronavenlige initiativer til IM-fællesskaber

Seniorkonsulent Henrik Klitlund Nielsen har allerede haft flere besøg i missionshuset i Fredericia, hvor man i denne tid kan kigge forbi og få en snak.

30.01.2021

Nye coronavenlige initiativer til IM-fællesskaber

I Region Syd har medarbejderne tænkt alternativt under coronalockdown og lanceret nye tilbud til fællesskaberne i regionen
I denne tid har medarbejderne i Region Syd et særligt tilbud til alle i IM-fællesskaberne. De kommende uger kan tre af regionens medarbejdere træffes i deres lokale missionshus for en snak eller forbøn. Man kan også kontakte dem for en samtale over telefonen. Det er seniorkonsulent Henrik Klitlund Nielsen fra Fredericia, missionær Frank Fyhn i Grindsted og regionsleder Bjarne Taulborg i Haderslev.

»Vi oplever, at ordningen bliver brugt,« fortæller Bjarne Taulborg.

Direkte bibelundervisning

Regionen tilbyder også bibelundervisning på nettet for de IM-fællesskaber, som ikke har kræfter til at lave det selv.

»Fra den 2. februar og fem tirsdage frem vil missionær Brian Madsen gennemgå Kolossenserbrevet. Møderne er sat til at vare en time. De indeholder bibelundervisning, og der kan stilles spørgsmål til Brian Madsen,« siger regionslederen. Ønsker man at deltage, kan man tilmelde sig på indremission.dk/syd.

Det er også planen at lave små videoportrætter af medarbejderne, hvor man hører om deres arbejdsdag. Desuden arbejder tre medarbejdere på at lave podcast med forskellige mennesker, som de snakker tro med.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter