Nyt videomateriale til samtalegrupper - indremission.dk
Nyt videomateriale til samtalegrupper
Nyt videomateriale til samtalegrupper

09.09.2019

Nyt videomateriale til samtalegrupper

Forlagsgruppen Lohse udgiver materiale, der gør det nemt at tale om meningen med livet og den kristne tro
Udforsk Livet er et nyt materiale, som Forlagsgruppen Lohse har udgivet. Det indeholder videooplæg, lederguide og deltagerhåndbog til syv samlinger for grupper, der ønsker at samtale om evangeliet og om, hvad de lever for.

    Udforsk Livet er en dansk udgave af Life Explored, der er et engelsk materiale, som har været afprøvet i Aarhus Bykirke i et par år.

    »Vi tænker os, at Udforsk Livet kan bruges i kirker og missionshuse, hvor man gerne vil have samtalegrupper i gang om meningen med livet og den kristne tro. Det kan for eksempel bruges, hvis man har haft et kristendomskursus og gerne vil udfordre deltagerne mere personligt til at opdage den største gave – evangeliet om Jesus,« fortæller Helle Jakobsen, der er marketingsassistent ved Forlagsgruppen Lohse.

    »Til hver af de syv samlinger er der to flotte videooplæg og bibeltekster, som giver grundlag for en god samtale. Det er en fordel ved materialet, at samtalegruppens leder ikke selv skal udarbejde et oplæg,« siger hun.

    Udforsk Livet kan købes hos Forlagsgruppen Lohse. Nærmere oplysninger kan ses på udforsklivet.dk, hvor man også kan se de to første videooplæg og få en fornemmelse af materialets opbygning.

Se en teaser for materialet ovenfor.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter