Online ægteskabskursus i februar og marts - indremission.dk
Online ægteskabskursus i februar og marts
Online ægteskabskursus i februar og marts

26.01.2021

Online ægteskabskursus i februar og marts

IM og LM er gået sammen om at tilbyde ægtepar, der har lidt ekstra tid i denne periode, et kursus, som sætter fokus på parforholdet
Mange ting er aflyst og lukket ned, og mange par har mere tid derhjemme om aftenen. Det vil Indre Missions og Luthersk Missions familiearbejde gerne udnytte til at give parforholdet nogle rigtige gode vitaminer.

"Vi er gået sammen om at lave et online ægteskabskursus, hvor vi vil invitere alle interesserede til syv kursusaftener på syv onsdage i februar og marts," fortæller Gitte Rasmussen, der er landsleder i IM's familiearbejde. Hun vil sammen med LM's familiekonsulent, Kristian Andersen, vil være værter de syv aftener. Den første aften er den 3. februar, og tidspunktet er fra 20.00 – 21.45.

Aftnerne vil bestå af velkomst og introduktion ved værterne, der bliver videooplæg på engelsk, som er tekstet på dansk, og individuelle parsamtaler med hinanden hjemme i stuerne. Aftnerne veksler mellem oplæg og fire til fem små samtalesessioner.

Materialet som vil blive brugt, er udarbejdet af Alpha Danmark og bygger på kristne værdier og principper.

Tilmelding er senest den 1. februar til Gitte Rasmussen på e-mail: gra@imh.dk eller Kristian Andersen på e-mail: ka@dlm.dk. Man kan læse mere on ægteskabskurset på familiearbejde.dk.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter