Online møde på Indre Missions Hus - indremission.dk
Online møde på Indre Missions Hus
Online møde på Indre Missions Hus

18.03.2020

Online møde på Indre Missions Hus

Når 300 lokale fællesskaber er afskåret fra at mødes, må det gøres på anden vis. Torsdag den 19. marts inviterer Indre Mission til online møde i Fredericia
Situationen i Danmark gør det netop nu umuligt at mødes i missionshuse og bibelstudiegrupper, som mange ellers normalt gør ugentligt. Fællesskab, lovsang og forkyndelse kan i disse dage opleves som endnu et afsavn i en svær tid. 

Torsdag bliver der produceret og sendt et online møde fra Indre Missions Hus i Fredericia. Håbet er at samle så mange som muligt omkring nogle af de elementer, der udgør en normal mødeaften i missionshuset, selv om formen bliver en del anderledes.

Indre Missions vicegeneralsekretær Peter Nord Hansen forkynder og tidligere landsleder i IM-musik Benjamin Hougaard synger to sange. Mødet vil samtidigt blive en anledning til at sende en hilsen til Indre Missions venner og gøre opmærksom på de dele af bevægelsens arbejde, som kan bruges i en tid, hvor fællesaktiviteter er lukket ned.

Følg med på Indre Missions Facebookside eller YouTubekanal fra kl. 19.30. Mødet vil efterfølgende kunne findes begge steder.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter