Påskevandring - fællesskab på afstand - indremission.dk
Påskevandring - fællesskab på afstand
Påskevandring - fællesskab på afstand

14.04.2020

Påskevandring - fællesskab på afstand

I påsken sendes tre online påskearrangementer, som kan følges på IMU's Facebookside
Indre Missions Ungdom (IMU) har spurgt sig selv, hvordan vi skal fejre påske i år. Det er et spørgsmål, mange andre sikkert også stiller sig selv denne tid.

Formodentlig er det de fleste, der har det sådan, men heldigvis er grunden til at vi fejrer påske stadig den samme, skriver IMU'erne i en pressemeddelelse om påskens video-projekt.

Påskevandring på Facebook

Initiativet kaldes Påskevandring - fællesskab hver for sig, og det kan opleves via IMU's Facebookside kl. 19 skærtorsdag, langfredag og påskedag.

Programmet bliver en god blanding af alt det, mange forbinder med påske: Salmer, lovsang, læsninger, refleksioner og kreative aktiviteter med børnene. Det bliver bundet sammen af små videoindslag fra hele landet, med tanker om påske i en tid, der er så anderledes end normalt.

"Vores ønske er, at vi får en følelse af det fællesskab, som er så begrænset for tiden", siger landsleder Niels Hankelbjerg Mortensen. "Vi vil gerne sende håb og opmuntring ud i de danske hjem og give folk en oplevelse af, at vi alligevel kan fejre påske sammen."


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter