Rejsegilde for stor tilbygning til missionshuset i Vejle - indremission.dk
Rejsegilde for stor tilbygning til missionshuset i Vejle
Rejsegilde for stor tilbygning til missionshuset i Vejle


Foto og video: Dorthe Lindbjerg
31.10.2019

Rejsegilde for stor tilbygning til missionshuset i Vejle

Indre Mission i Vejle udvider missionshuset for at skabe bedre rammer for børn og unge
Indre Mission i Vejle holdt torsdag den 31. oktober rejsegilde for en stor tilbygning til missionshuset, som primært skal huse fællesskabets børne- og ungdomsaktiviteter.

     Tankerne om børne- og ungdomsfaciliteter har længe været undervejs, så det var en god dag, da man kunne begynde byggeriet i august i år.

     "Vi glæder os over, at vores missionshus bruges rigtig meget. Vi er et stort fællesskab, som er i vækst, så der er et stigende pres på lokalerne, og børnene og IMU'erne har brug for nogle gode rammer. Samtidig lejer Frimenigheden Broen sig ind i missionshuset, og de er også stor gruppe," fortæller Knud Dideriksen, der er formand.

     Tilbygningen er 280 kvadratmeter, der er fordelt på to etager. Byggeriet er kommer til at koste omkring 5,5 millioner og ventes at stå færdig først i det nye år.

     Tilbygningen er placeret på den nuværende parkeringsplads ved missionshuset, men der er også tænkt i nye parkeringspladser.

     "For nogen tid siden købte vi nabogrunden og brugte huset til forskellige aktiviteter. Vi river huset ned og indretter grunden til parkeringspladser," forklarer formanden


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter