Rekordmange elever på bibelskole - indremission.dk
Rekordmange elever på bibelskole

Rekordmange elever på bibelskole

Torsdag den 5. januar begyndte et nyt hold på Børkop Højskole.

11.01.2023

Rekordmange elever på bibelskole

Børkop Højskole og Luthersk Missions Højskole har taget imod store forårshold. Til gengæld er Oasehøjskolen lukket pga. for lavt elevtal.
Børkop Højskole kunne i begyndelsen af januar byde hele 64 elever velkomne på forårsholdet. Det betyder, at der er så godt som fuldt hus.

»Det er en stor glæde, at så mange unge har valgt at prioritere et halvt år på bibelhøjskole. Jeg er overbevist om, at det vil sætte mange spor både i dem og efterfølgende i kirken, i Indre Mission og i samfundet. De får en unik mulighed for at blive mere bevidste om, hvem de er, hvem Gud er, og og hvor Gud på en særlig måde kalder på dem,« forklarer forstander Robert Bladt.

For første gang lykkes det at gennemføre alle de tre forårskurser, som tilbydes eleverne. 16 har valgt GDT, Global Discipleship Training, som sætter fokus på troen og livet med udgangspunkt i den etiopiske og kristne kultur.

14 deltager i »Lovsangsskolen«, og de resterende 34 elever er på »Passion«, som arbejder med forskellige måder at relatere til Gud på gennem det, der kaldes troens stier.

Oasehøjskolen er lukket

Luthersk Missions Højskole i Hillerød melder også om et stort forårshold på 54 elever.

Helt anderledes toner lød der kort før jul fra Oasehøjskolen ved Kjellerup, som har besluttet sig for at lukke.

»Desværre har elevgrundlaget ikke været stort nok til at sikre en stabil økonomi for højskolen. Med baggrund i den økonomiske situation har bestyrelsen måttet se sig nødsaget til at lukke skolen,« fortæller Michael Skipper, formand for bestyrelsen.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter