Søndagsskolerne får ny landsleder

1. maj tiltræder Jonathan Kiel Thormann som ny landsleder i DFS

Glæden er stor i Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler (DFS). Den 1. maj tiltræder Jonathan Kiel Thormann stillingen som ny landsleder i DFS. Han afløser Steen Møller Laursen som fratrådte posten ved årsskiftet.

"Søndagsskolerne ligger mit hjerte nært, og jeg ønsker, at alle børn må få et møde med Jesus, som de kan bygge videre på resten af deres liv gennem samværet med nærværende ledere og relationer," fortæller Jonathan Kiel Thormann, der de sidste otte år har arbejdet som socialrådgiver ved Jobcentret i Kolding Kommune, og nu glæder sig til komme i gang med det nye arbejde.

"Jeg ser meget frem til at møde medarbejderne og de mange frivillige. Jeg vil gerne hjælpe de ansatte med at nå ud til alle landets børneklubber og kirker med budskabet om Jesus," siger den nye landsleder, der er 37 år. 

Han er opvokset i Hammerum ved Herning. Han er uddannet international socialrådgiver og har blandt andet været udsendt til Jerusalem, hvor han var ansvarlig for ungdomsledertræning for organisationen Musalaha.

Efter endt uddannelse var Jonathan diakonal medarbejder ved Christianskirken i Aarhus. Nu bor han og familien i Kolding, hvor han sidder i menighedsrådet ved Kristkirken i Kolding. Han er engageret i KFUM-Spejderne i Seest og er leder i en lokal juniorklub.

Fokus på medarbejdernes trivsel

Michael Thomsen, der er formand for DFS, glæder sig over den nye landsleder.

"Han skal være med til at styrke og udvikle DFS, så der fortsat kan laves kirkeligt arbejde for børn," siger formanden, der har fået et positivt indtryk af Jonathan Kiel Thormann.

"I Jonathan får vi et menneske, der virkelig interesserer sig for de ansattes og de frivilliges trivsel. Han er et utroligt behageligt menneske at være sammen med. Han tænker dybt over tingene og er dybt funderet i sin tro. Og har humor," tilføjer Michael Thomsen.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker
Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 
Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset
I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .
Ægtepar vil høre om hverdagslivet
I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Annoncer