Stormløb på ægteskabskursus - indremission.dk
Stormløb på ægteskabskursus
Stormløb på ægteskabskursus

03.02.2021

Stormløb på ægteskabskursus

275 par har valgt at investere i deres parforhold på et online ægteskabskursus som afvikles i februar og marts
Et online-ægteskabskursus, som Indre Missions og Luthersk Missions familiearbejde har taget initiativ til har mødt overvældende stor interesse. Ikke mindre end 275 par har tilmeldt sig kurset, som begynder i aften den 3. februar og kører over syv aftener i februar og marts måned.

"Vi er fuldkommen blæst bag over," lyder det fra Gitte Rasmussen, der er landsleder i Indre Missions familiearbejde.

"Vi har ramt et overvældende behov. Det kan der være mange grunde til. Mange par har gået hjemme i lang tid og har set andre sider af hinanden. Nogle tænker, at det er nu, at de har tiden til at bruge nogle aftener på deres parforhold."

Hun glæder sig over, at deltagerne kommer fra alle aldersgrupper.

"Der er lige fra nygifte par til dem, der har været gift i over 40 år."

Hun er meget spændt på, hvordan det kommer til at fungere. Hver aften vil bestå af velkomst og introduktion ved værterne. Der vises et engelsk videooplæg, som er tekstet på dansk, og kurset lægger op til individuelle parsamtaler hjemme i stuerne. Aftnerne veksler mellem oplæg og fire til fem små samtalesessioner.

"Vi har fem rådgivere, der sidder klar til at chatte, hvis parrene har spørgsmål. Vi er spændte på, om vi har brug for flere til at chatte," siger landslederen, der oplyser, at man vil tilbyde et nyt online-ægteskabskursus, når det første er færdigt.

Læs mere om kurset på familiearbejde.dk.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter