Stort udvalg af rejser til efterspurgt rejsemål - indremission.dk
Stort udvalg af rejser til efterspurgt rejsemål
Stort udvalg af rejser til efterspurgt rejsemål

Israel er et af Felix Rejsers mest efterspurgte rejsemål.

Foto: Daniel Hertz
19.12.2022

Stort udvalg af rejser til efterspurgt rejsemål

Felix Rejser er klar med programmet for 2023. Det byder både på nye rejsemål og flere muligheder for at opleve et af rejsebureauets mest efterspurgte rejsemål.
Krydstogt på Nilen i Egypten, storbyferie i Istanbul, sejltur til Skotland, en 4-dages bustur til Lolland og Møn eller rundrejser i Israel. Det er nogle af de rejsemål, som Felix Rejser tilbyder i 2023.

En af nyhederne er en rejse til Istanbul i Kristi himmelfartsferien, hvor valgmenighedspræst Anders Kingo er rejseleder.

»Det er en spændende kombination af storbyferie og kulturferie med både sightseeing og foredrag af rejselederen,« fortæller salgschef Birgitte van der Schaft.

»På vores rejse til Egypten vil rejsegæsterne både opleve Cairo og komme med på krydstogt på Nilen. En anden mulighed for krydstogt er en tur med skoleskibet Gann, som denne sommer har en rejse til Skotland. På den tur besøger rejsegæsterne en række skotske havnebyer og oplever også Orkney-øerne.«

Mange rejser til Israel

Felix Rejser har også et stort udvalg af rejser til Israel, som er et af Felix Rejsers mest efterspurgte rejsemål.

»Under coronatiden har det ikke været så let, men nu er der igen gode muligheder for at opleve Israel. Vi har en minibibelhøjskoletur og en lang række rundrejser til Israel i løbet af 2023 ,« fortæller Birgitte van der Schaft.

»Vi anbefaler, at man melder sig til så tidligt som muligt og inden den seneste tilmeldingsfrist. Det hænger sammen med, at vi selv har tidsfrister over for vores leverandører, som vi skal overholde. Det er også muligt at reservere en plads ganske gratis, hvis man er interesseret, men ikke er helt sikker endnu,« forklarer salgschefen.

Felix Rejser udgiver ikke et katalog, men på felixrejser.dk kan man se, hvilke rejser rejsebureauet tilbyder. Der kommer løbende nye rejser til.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter