Tre unge klar til jobeventyr i Indre Mission - indremission.dk
Tre unge klar til jobeventyr i Indre Mission
Tre unge klar til jobeventyr i Indre Mission

29.08.2019

Tre unge klar til jobeventyr i Indre Mission

Peter og Mathias skal være ungdomskonsulenter i IMU, og Marie er ny journalist i kommunikationsafdelingen
I løbet af efteråret tager tre unge hul på et nyt kapitel i deres arbejdsliv med en ansættelse i Indre Mission. Mød de nye medarbejdere her.

Ny ungdomskonsulent har fokus på IMU-gruppernes trivsel

IMU-fællesskaberne i Region Syd kan glæde sig til, at deres nye ungdomskonsulent tiltræder den 1. oktober. Peter Kiel Bjørnholt Jensen fra Esbjerg har et særligt hjerte for IMU-gruppernes trivsel.

    "Jeg glæder mig til at være konsulent for de lokale IMU-fællesskaber. Jeg vil gerne hjælpe med til at sætte mission på dagsordenen og tilbyde min hjælp og vejledning ind i de forskellige problemstillinger, som ellers opstår i IMU," fortæller Peter.

    "Jeg vil gerne være med til at styrke IMU-identiteten, så de tager den med sig ud i livet."

    Peter har i syv år kommet i Esbjerg IMU, hvor han i en periode var formand. I de sidste to år har han siddet i programudvalget. Her har de arbejdet med, hvordan de kan kombinere IMU'ernes ønsker om flere møde- og socialaftener.

    "Vi har lavet et koncept, som kombinerer åndeligt og socialt samvær. Det kører over tre uger, hvor vi prøver at behandle et emne fra forskellige vinkler. Vi har en forkyndelsesaften, en fristedaften, hvor vi har en kreativ vinkel på emnet og en fællesskabsaften, hvor vi snakker med hinanden om emnet," forklarer Peter, der har et ophold på Børkop Højskole og en bachelor i sociologi og kulturanalyse i rygsækken.

    Han ser frem til arbejdet som ungdomskonsulent.

    "Jeg har gennem flere år ønsket at arbejde i IMU, for jeg har et stort hjerte for IMU," siger den kommende konsulent, der er 24 år, gift med Lise og har en lille søn.

Mathias motiveres af mennesker

Det er godt, at Mathias Nyborg Steengaard trives med at have mange bolde i luften på en gang. Lige nu er han i gang med flere nye kapitler i sit liv. Han er lige blevet gift med Christine, og så er han ungdomskonsulent i IMU i Region Midt fra den 1. september.

    "Det er helt vildt, at det sker på en gang, men jeg ved, at Gud er med i det," fortæller Mathias, der er uddannet professionsbachelor i Sports Management. Det er en uddannelse, der indeholder markedsføring, økonomi og planlægning af events.

    "Det motiverer mig at arbejde sammen med mennesker og komme med indspark til nye tiltag. På den måde skabes de bedste resultater," siger 26-årige Mathias, der i nogen tid har været på udkig efter en stilling i en kristen organisation.

    "Jeg faldt over stillingen som ungdomskonsulent og tænkte, at det var lige mig. Jeg har længe drømt om en stilling i IMU, da jeg brænder for, at IMU'ere skal høre evangeliet."

    Mathias stammer fra Bording og kender IMU i Herning og Silkeborg rigtig godt. Han har gået på Sædding Efterskole og kender mange IMU'ere i det område.

    "Jeg glæder mig til at komme ud og møde alle IMU'erne og snakke med dem," fortæller Mathias, der går meget op i badminton, amerikansk fodbold og ikke mindst FC Midtjylland, hvor han på et tidspunkt arbejdede som eventplanlægger.

    Lige nu bor Mathias og Christine i Aarhus, men forude venter endnu et nyt kapitel.

    "Inden for det næste år flytter vi tættere på IMU'erne i regionen," siger Mathias.

IMU'er skal være journalist på impuls

IMU'eren Marie Lerche Nygaard fra Aarhus bliver vikar på impuls, mens journalist Maja Schurmann har barselsorlov. Marie er 25 år og er uddannet cand.mag. i musikvidenskab og nordisk sprog og litteratur. Hun bruger allerede sin musikuddannelse på Det Kristne Gymnasium i Ringkøbing, hvor hun blandt andet har ansvar for gymnasiets store kor. Den anden del af uddannelsen vil hun gerne bringe i spil som journalist på impuls.

    "Jeg har været rigtig glad for sprog og at læse bøger, og nu vil jeg gerne bruge noget af al den faglighed i praksis," fortæller Marie, der har snuset til kommunikationsområdet, da hun var kommunikationsmedarbejder i Christianskirken i Aarhus i en periode.

    Hun kommer i IMU i missionshuset Bethania i Aarhus, og her nyder de godt af alle hendes kager.

    "Jeg bager kager, når jeg holder pause fra andre opgaver," siger Marie, der begynder på impuls den 1. september. 


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter