TV sendte fra fem bibelcampinger - indremission.dk
TV sendte fra fem bibelcampinger
TV sendte fra fem bibelcampinger

06.08.2019

TV sendte fra fem bibelcampinger

Se reportager fra bibelcamping på Bornholm, Mørkholt, Fårevejle, Tullebølle og Skovgårde
Hvad får folk til at bruge deres ferie på en bibelcamping? Det spørgsmål har flere medier været interesseret i at få afklaret.

Fem bibelcampinger har haft besøg af den regionale TV-kanal i løbet af sommeren. Her blev der spurgt ind til fællesskabet, troen og de mange aktiviteter for deltagere i alle aldre.

Vi har samlet de fem klip her. Kig med og genoplev stemningen fra sommerlandet.

Mellem os i sommerlandet

TV2 Bornholm kiggede forbi Bornholms Bibelcamping ved Dueodde på Bornholm den 11. juli. Her talte de bl.a. med lejrchef Palle Kure og Lasse Munk, der er formand for Indre Mission på Bornholm. De fik også en herlig generalprøve med børnekoret forud for aftenens møde.

Se med fra 23 min. og frem

Unge på bibelcamping

Den 17. juli kiggede TV Syd forbi UngCamp på Mørkholt. Sommerredaktionen sendte live fra pladsen ifbm. aftenmødet og havde i løbet af dagen været rundt og tale med forskellige deltagere.

Kom med på bibelcamping

Fårevejle Bibelcamping på Vestsjælland fik besøg af TV2 Øst den 21. juli. De talte bla. med Christoffer og Jeanette Roager, der sammen med 200 andre deltog i årets bibelcamping.

Bibelcamping på Langeland

TV2 Fyn besøgte Tullebølle Bibelcamping den 24. juli. Her fik de et indblik i det fællesskab, der er på pladsen og talte bla. med familien Heintze om deres oplevelser.

Fangekor på bibelcamping

Søndag den 28. juli gav Fangekoret koncert på Skovgårde Bibelcamping på Djursland. Det gav anledning til et indslag i TV2 Østjylland, som besøgte pladsen og fik en snak med korets medlemmer. 


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter