Vellykkede missionsinitiativer i Jylland - indremission.dk
Vellykkede missionsinitiativer i Jylland
Vellykkede missionsinitiativer i Jylland

11.09.2019

Vellykkede missionsinitiativer i Jylland

Den 23. og 24. august var medarbejderne i SnakTro på banen i Vestjylland og Nordjylland
I Ølgod var der »Late Night«, og Indre Mission havde en stand, hvor de fortalte om deres fællesskab. De havde inviteret SnakTro til at være med.

    »I løbet af aftenen oplevede vi, at mange fra byen kom forbi og fik en kop kaffe og et stykke kage. Der blev delt over 200 krus ud med kaffe. Vi fik mange samtaler om tro og liv. Det virkede rigtig godt, at strikkeklubben fra missionshuset sad ved et af bordene. De fik mange gode snakke med bekendte, der ellers ikke kommer i fællesskabet, « fortæller Gitte Rasmussen.

    »Vi var virkelig positivt overraskede over, hvor mange der stoppede op og tog imod invitationen til en snak.«

Glæde i Strandby

Ungeudvalget i Indre Mission i Strandby stod bag et familievenligt, udadrettet arrangement, hvor SnakTro var på pletten for at give en hjælpende hånd.

    »Vi havde en fantastisk dag, hvor vi blev velsignet med dejligt vejr og masser af mennesker. Noget af det bedste var, at der kom flere familier fra byen, som vi ikke før har set i vores missionshus. Så det er vist ikke sidste gang, at vi skal prøve kræfter med et sådant arrangement,« fortæller Anne-Gerda Tvilling, der er formand for Strandby IM.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter