Vellykket Felix-rejse til Israel - indremission.dk
Vellykket Felix-rejse til Israel
Vellykket Felix-rejse til Israel

En studietur for Brande-Ikast Provstis præster var den første tur til Israel for Felix Rejser i mere end et år.

25.10.2021

Vellykket Felix-rejse til Israel

Felix Rejser har haft deres første tur til Israel i mere end et år, og der er udsigt til yderligere lettelse af indrejserestriktionerne.
I begyndelsen af oktober havde Felix Rejser en tur til Israel. Det var rejseselskabets første Israelsrejse i mere end et år. Rejsekonsulent Orla Villekjær fortæller, at der på grund af landets indrejserestriktioner var en del ekstra papirarbejde, som skulle gøres, men han er glad for, at det lykkedes at sende grupperejsen afsted.

»Det var en studietur for Brande-Ikast Provstis præster, og jeg har hørt fra nogle af de 20 deltagere, at der var stor tilfredshed med turen. Deltagerne blev godt modtaget på de steder, de besøgte, og de oplevede, at de næsten kunne have seværdighederne for sig selv, for Jerusalem var stort set støvsuget for turister,« fortæller Orla Villekjær.

»Vores agentfirma forventer, at der sker en klar lettelse af indrejserestriktionerne, så vi er meget optimistiske med hensyn til næste år og forventer at kunne sende mange rejsegæster afsted til Israel.«


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter