Vi står på sidelinjen og ser Gud arbejder - indremission.dk
Vi står på sidelinjen og ser Gud arbejder
Vi står på sidelinjen og ser Gud arbejder

Egild Kildeholm Jensen har i mange år været optaget af, hvordan man kan formidle evangeliet til mennesker.

01.02.2019

Vi står på sidelinjen og ser Gud arbejder

Den 1. februar har Egild Kildeholm Jensen været ansat i Indre Mission i 40 år
Missionær Egild Kildeholm Jensen var knap nok begyndt som missionær i Indre Mission, før han oplevede, at evangeliet skabte vækkelse blandt en gruppe unge på en ungdomslejr.

    »De bad om forbøn, og vi måtte lægge bedemøder ind i dagsprogrammet. Mange begyndte at tro på Jesus,« fortæller Egild Kildeholm Jensen, der begyndte sin tjeneste i Gram. Senere deltog han og andre medarbejdere fra Indre Mission i en konference, der handlede om at lave kirke for kirkefremmede med inspiration fra Willow Creek-menigheden i USA.

    »Jeg blev fornyet i troen og kaldet,« siger missionæren, som derefter var med til at arrangere »Mattæusaftener« i Kolding i 2001. Det var nogle åbne møder, hvor man kunne invitere venner og naboer med. Møderne blev siden beskrevet i en bog som en model for andre fællesskaber.

    I forlængelse af det kom Egild Kildeholm Jensen til at arbejde med kristendomskurser, som han lige nu er godt i gang med i Grenaa på Djursland.

    »Vi står på sidelinjen og ser, hvordan Gud arbejder. Det er stort,« forklarer Egild, der oplever, at forkyndelsen har udgjort en vigtig søjle i tjenesten.

    Missionæren sætter stor pris på bibelcampingarbejdet og husker med glæde tilbage på årene 1980-1994, hvor han var teltmedarbejder.

    Egild Kildeholm Jensens 40-års-jubilæum blev markeret ved en fest i Rønde Missionshus den 31. januar.

Egild Kildeholm Jensen er 65 år. Han er gift med Grethe, og de har fire sønner og syv børnebørn. Han stammer fra Vinderslev i Midtjylland. Han var fodermester, inden han blev missionær i 1979. Han har virket som missionær i Gram, Skjern, Kolding, Jyderup og i Rønde i Region Midt.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter