Åbent bestyrelsesmøde om IM's fremtid på Sjælland

Indre Missions arbejde er udfordret i Region Øst. Hovedbestyrelsen vil derfor gerne mødes med IM's venner på Sjælland og drøfte fremtiden.

Når Indre Missions bestyrelse samles i Slagelse den 19. september er det bla. for at drøfte fremtiden for IM's arbejde på Sjælland og i hovedstadsområdet. Drøftelsen er en del af det åbne bestyrelsesmøde, som alle interesserede IM-venner er inviteret til at deltage i.

IMs arbejde i Region Øst er udfordret både i de store landområder og i hovedstadsområdet. Færre IM-fællesskaber og mindre samarbejde med lokale sognekirker skaber afstand både geografisk som socialt og åndeligt. Sådan begrunder IM's formand Hans-Ole Bækgaard baggrunden for mødet, som han håber på god opbakning til fra IM-vennerne på Sjælland.

Er den IM’s klassiske rolle som en kirkelig bevægelse i samspil mellem kirken og missionshuset udspillet, eller er den fortsat brugbar, spørger Hans-Ole Bækgaard i indbydelsen, som opfordrer IM's venner på Sjælland til at tænke drømme for missionsarbejdet i Region Øst fremover, både på landet og i byen.

Det åbne bestyrelsesmøde holdes i Slagelse missionshus på Herrestræde 26. Det er gratis at være med, og der vil blive serveret aftensmad og kaffe undervejs.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker
Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 
Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset
I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .
Ægtepar vil høre om hverdagslivet
I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Annoncer