Børkop Højskole vil indsamle en million gennem stort sponsorløb

De sidste penge til renovering af kollegierne på Børkop Højskole skal samles ind ved et ambitiøst sponsorløb den 13.-14. november.

Børkop Højskole har siden 2019 renoveret det gamle kollegie. I 2019 blev kollegiets første halvdel renoveret, og i 2020-2021 er den anden halvdel blevet færdig. Projektet har haft et budget på tolv millioner kroner, og med lån fra Indre Mission og mange andre gode gaver er det lykkedes næsten at skaffe alle pengene.

»Vi mangler at indsamle cirka en million kroner til kollegierenoveringen, og det er vores mål at gøre det på ét event,« fortæller Robert Bladt, der er forstander.

Lørdag den 13. november afholder Børkop Højskoles elever et stort sponsorløb. Skolen inviterer tidligere elever, elevhold og skolens bagland til at gøre det samme og sammen med skolen afholde lokale sponsorløb til fordel for kollegierenoveringen.

»Vi har planlagt så meget, vi overhovedet kan, og så håber vi på, at tidligere elever og folk med hjerte for skolen griber stafetten og vil være tovholdere for lokale sponsorløb i de lokale fællesskaber rundt omkring i landet. Vi sender en startpakke ud til alle tovholdere med informationer, kommunikationsmateriale og drikkedunke til alle deltagere, så vi gør det så nemt som overhovedet muligt at gribe stafetten,« fortæller Ida Gottenborg, der er ansvarlig for sponsorløbet. 

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker
Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 
Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset
I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .
Ægtepar vil høre om hverdagslivet
I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Annoncer