Coronapas til større arrangementer

Ved møder med mere end 200 deltagere, kræves der nu coronapas

Covid-19 er igen en samfundskritisk sygdom, og fra den den 12. november kræver myndighederne et gyldigt coronapas til større arrangementer. Det gælder også i kirkerne og ved møder i Indre Mission, hvor der samles flere end 200 indendørs. Det betyder, at personer på 15 år eller derover skal vise coronapas ved indgangen.

Ved udendørs arrangementer er grænsen sat til 2000 personer.

"For de fleste lokale arrangementer i Indre Mission får det ikke betydning, da vi sjældent samler mere end 200. Men ved de begivenheder, hvor der er sandsynlighed for, at der kan komme flere end 200, bliver vi nødt til at bede om coronapas i døren," forklarer kommunikationschef Asbjørn Asmussen. "Og ellers skal vi sikre os, at vi ikke lukker flere end 200 ind."

Man skal ikke være vaccineret for at komme til arrangementer i Indre Mission. Coronapasset dækker også, hvis man enten har en negativ coronatest eller har været smittet indenfor de sidste 6 måneder. "Det kan vi godt leve med," siger Asbjørn Asmussen.

Indre Mission opfordrer til at følge myndighedernes anbefalinger og holde øje med indremission.dk/corona, som bliver opdateret hver gang, der er nye oplysninger.

På hjemmesiden fremgår, at IM opfordrer alle sine medarbejdere, både lønnede og frivillige, til at have gyldigt coronapas og til at være opmærksom på Sundhedsstyrelsens generelle råd om god afstand, grundig rengøring, udluftning og afspritning. Samtidig opfordrer IM alle ansatte, der oplever milde symptomer med f.eks. hoste, snue o.lign – og som ikke finder anledning til sygemelding - til at arbejde hjemmefra og lade sig teste for covid-19.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Missionen går nye veje i Thy
En række kirkelige initiativer ruller ind over Thy og Mors med det formål at gøre kirken mere relevant for lokalsamfundet. Dette sker gennem nye…
Konstruktiv dialog mellem Indre Mission og tilknyttede valg- og frimenigheder
Repræsentanter fra Indre Missions ledelse mødtes med udvalgte personer fra tilknyttede valg- og frimenigheder for at styrke relationen. …
Unge viser stor interesse for det nye teologispor
Interessen for teologi har vist sig at være større end forventet. Det kan ses på opbakningen til det nye tiltag på Børkop Højskole. …

Annoncer