Felix Rejser udvider med endnu en rejsekonsulent

Rejselysten er vendt tilbage efter coronaperioden. Felix Rejser ansætter derfor en ny rejsekonsulent, som primært skal arbejde med rejser til Israel.

Fra den 15. marts er Tascha Herløv Sindberg ansat som ny rejsekonsulent i Felix Rejser. Ansættelsen er på 25 timer ugentligt.

Tascha Herløv Sindberg er 33 år. Hun er gift og bor i Løsning sammen med sin mand og deres tre børn. Hun er uddannet i 3K (kristendom, kultur og kommunikation) og er også cand.mag. i diakoni fra Aarhus Universitet.

"Jeg elsker at gå ture, lave snobrød, kigge ud over vandet og lytte til sanglærken ude på bondemandens mark. Vores familie er tilknyttet menigheden i Løsning Kirke, og vi elsker at være en del af dén store familie, som vi mærker, menigheden er," fortæller hun.

"Jeg har søgt stillingen, fordi jeg har en kæmpe kærlighed til særligt Israel efter et bibelskoleophold, hvor jeg mærkede, hvordan Bibelen åbnede sig, når man stod midt i landet, hvor det var foregået."

Felix Rejser er godt i gang

Virksomhedschef Ingrid V. Bjerre fortæller, at den nye rejsekonsulent primært skal arbejde med rejser til Israel.

"Under corona-tiden var Felix Rejser hårdt ramt, men nu er vi i gang med at bygge op. Vi satser på at række ud til flere kunder, for eksempel med menighedsrejser til Israel. Vi oplever, at rejselysten er kommet tilbage, og vi får flere ordrer ind, og derfor udvider vi med endnu en rejsekonsulent," fortæller virksomhedschefen.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker
Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 
Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset
I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .
Ægtepar vil høre om hverdagslivet
I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Annoncer