Jeg ser frem til at være i proces med IMU’erne - indremission.dk
Jeg ser frem til at være i proces med IMU’erne
Jeg ser frem til at være i proces med IMU’erne

02.12.2021

Jeg ser frem til at være i proces med IMU’erne

30-årige Bjarke Brondbjerg begyndte 1. december som ny ungdomskonsulent i Aarhus
Bjarke Brondbjerg er uddannet teolog og afsluttede i sommeren 2020 uddannelsen på Pastoralseminariet i København. Men i stedet for at gå efter et præsteembede valgte han at søge den ledige stilling i IMU.

»Jeg brænder for Jesus, og jeg brænder for unge, så jeg glæder mig rigtig meget til at engagere mig i IMU i Aarhus, hvor jeg forhåbentlig får lov til at være i proces med IMU’erne og gå nogle trosskridt sammen med dem. Det er noget af det mest meningsfulde, jeg kan forestille mig, så stillingen som ungdomskonsulent virkede som det helt rigtige for mig lige nu,« fortæller han.

Bjarke Brondbjerg er opvokset i Herning, hvor teenklub og IMU spillede en væsentlig rolle i hans opvækst. Derfor valgte han også som noget af det første at opsøge IMU-fællesskabet i Bethesda, da han i sin tid flyttede til København for at studere teologi.

»Jeg vidste, at dér kunne jeg finde jævnaldrende, som jeg både kunne dele liv og tro med. Så det var noget af det vigtigste for mig at få på plads, da jeg kom til byen. Der fik jeg flere gode venner, som jeg stadig har kontakt med,« fortæller Bjarke, som i en periode var formand for IMU i Bethesda.

Efter at have afsluttet studierne drev kærligheden ham til Schweiz, hvor hans kæreste stadig bor.

»Jeg har boet et år i Schweiz og lavet alt muligt forskelligt. Jeg har arbejdet med corona-tests, lavet hjemmesider, og i en periode var jeg nok den ostesælger i hele landet, som havde den højeste teologiske uddannelse,« griner han.

I fritiden går han op i at få sig rørt med cykling og træning, når han da ikke graver sig ned i teologiske bøger. Særligt har C.S. Lewis’ apologetiske værker en fremtrædende plads på hans bogreol.

Og så er han musikalsk.

»Jeg spiller en smule guitar, men er klart bedst på mundharmonika, som jeg har spillet i en årrække. Så hvis nogen kan bruge sådan en i et lovsangsband, er jeg ikke afvisende,« smiler han.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter