Lederkonference gav inspiration og energi til mission - indremission.dk
Lederkonference gav inspiration og energi til mission
Der blev lyttet intenst til de mange oplægLovsangsbandet lærte bla. deltagerne en ny sang skrevet af lovsangsleder og musikkonsulent David Høeg KristoffersenBibelen bliver brugt flittigt under programpunkterne BibelspotEfter hvert oplæg er der spørgsmål, som vendes i ReflektionsgrupperMange frivillige giver en hånd med. Her er det folk fra Vejle Indre Mission som hjælper ved frokosten lørdagUden mad og drikke...Lørdag eftermiddag er seminareftermiddag. Her underviser Lisbeth Worm Hansen i "Lede til Jesus - midt i hverdagen
12.03.2019

Lederkonference gav inspiration og energi til mission

370 ansatte og frivillige ledere i Indre Mission mødtes til lederkonferencen LK19 i Kolding den 8.-10. marts
Der blev lyttet intenst og udvekslet erfaringer på tværs af arbejdsgrene og landsdele, da 370 ansatte og frivillige ledere i Indre Mission mødtes til lederkonferencen LK19 i Kolding den 8.-10. marts.

    Formålet med konferencen var at inspirere deltagere til at fortælle om Jesus og gå nye veje i missionsarbejdet. Både som enkeltpersoner blandt naboer, kolleger og venner, og som fællesskaber af kristne, der ønsker at række ud og invitere ind.

    Fem hovedforedrag og fire bibelspots satte ord på behovet for mission og Guds kald til alle kristne om at tage del i missionsarbejdet, mens en stribe seminarer gav konkrete råd til, hvordan opgaven kan gribes an. Flere gange i løbet af weekenden samledes deltagerne i små refleksionsgrupper for at drøfte de mange input.

Energi til at køre videre

Et af de IM-fællesskaber, der var mødt talstærkt op, var Brønderslev IM, som i forvejen har sat mission på den lokale dagsorden.

    "Vi er ikke kommet for at få inspiration til nye missionstiltag, for det gør vi allerede i. Men lederkonferencen har givet os åndelig energi til at køre det videre," siger Randi Kristensen og fortæller om det nye tiltag "Åndehullet".

    "Det er nogle møder med en lidt anderledes mødestruktur, som gør det nemmere at invitere naboen med. Det er blevet en succes, for der er kommet flere med, som ikke kender så meget til kristendommen," fortæller hun.

    Alle konferencens hovedoplæg vil i løbet af få dage, kunne findes på imedia.dk.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter