LK19 skal gennemvarme ledere til mission

Indre Mission er klar med en lederkonference, som handler om kærlighed til Gud og naboer

Stemningsbillede fra Lederkonferencen i Kolding i 2012 // @impuls

Jeg håber, at konferencen bliver som et varmt tæppe, som vi kan slynge os i. Når vi er blevet rigtig varme, skal vi dele ud af den varme,« forklarer Kristian Lindholm, der er regionsleder og med i styregruppen bag Indre Missions Lederkonference i marts, LK19.

    Indre Mission vil have mission helt ind i hjertets inderste kroge hos alle ledere i IM, IMU og DFS, så bevægelsen laver et megaevent i Kolding den 8.-10. marts under overskriften: »Han elskede os først. Derfor!«

    »Vi skal blive mere klar på, hvad det er for et budskab, vi går ud med. Det handler om, at være i mission lige der hvor jeg er blandt arbejdskammerater og naboer,« siger Kristian Lindholm.

    »Gløden skulle gerne forplante sig fra lederne og videre ud i fællesskaberne. Måske skal man turde tage nogle chancer i fællesskaberne og se på om det, vi gør, kan gøres bedre. Det kan også være, at der er nogle hellige køer, der skal slagtes.«

Vi er ikke færdige med mission

Kristian Lindholm er med på, at lederkonferencens tema er hørt før.

    »Vi har hørt det en million gange, men hvis det ikke får lov at sive ind, så er det ligegyldigt. Vi er ikke færdige med at høre om det. Hvis vi var det, ville der være meget mere mission,« understreger regionslederen.

    »Vi har brug for at høre, at Jesus også er opstået for min nabos skyld. Det er nødvendigt, at vi hører om konsekvenserne af ikke at tro. Det mangler vi nogle gange.«

    Kristian Lindholm glæder sig til at se mange ledere på konferencen. »Den kan give lederne et boost og opmuntre til at være ledere der, hvor de er,« siger regionslederen. Han forstår ledere i en bred forstand.

    »Jeg tænker både ledere, der sidder i bestyrelsen, og på ledere, der har alle mulige andre opgaver i fællesskabet.«

Samtale skal inspirere ledere

»På LK19 skal vi ligge i blød sammen. Vi skal bade i Guds ord og lade os udfordre gennem undervisning, refleksion og gode samtaler,« siger generalsekretær Jens Medom Madsen.

    »Jeg oplever, at det ikke mindst er i refleksioner og samtaler mellem deltagerne, at undervisningen bliver til inspiration. Jeg glæder mig til at lytte til undervisningen, der er lagt i gode hænder, men også til de mange udviklende samtaler, der er givet god plads i programmet.«

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker
Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 
Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset
I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .
Ægtepar vil høre om hverdagslivet
I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Annoncer