Nyt netværk for kvindelige forkyndere - indremission.dk
Nyt netværk for kvindelige forkyndere
Nyt netværk for kvindelige forkyndere

21.02.2020

Nyt netværk for kvindelige forkyndere

Nanna Forum Dideriksen savner kvindelige forbilleder som forkynder. Hun har derfor taget initiativ til et ny netværk
Som kvinde er der ikke mange kvindelige forkyndere at spejle sig i, mener Nanna Forum Dideriksen, ungdomskonsulent i Region Aarhus. Hun har derfor taget initiativ til et nyt netværk, hvor kvindelige forkyndere kan mødes og sparre med hinanden.

    »Jeg håber, at vi i næste generation vil opleve mange flere kvinder, som fortæller om Jesus, og hvad de har på hjerte. Men spørgsmålet, om hvorvidt det er okay at være kvindelig forkynder, holder mange tilbage,« siger Nanna.

    Netværket mødes første gang den 28. februar i Aarhus. Her vil Vibeke Sode Hjort dele sine tanker i forhold til kvindelige forkyndere ud fra et teologisk synspunkt. Foruden inspiration til, hvordan man forbereder sig og holder en god tale, tilbyder Nanna også individuelle samtaler for dem, der har lyst.

    »Jeg håber, det bliver et sted, hvor vi sammen kan dykke ned i det at være kvindelig forkynder, uanset om man har erfaring eller ej. Det er oprettet i IMU-sammenhæng, men det må meget gerne være et sted, hvor vi kan sparre og vandre med hinanden på tværs af alder og erfaring.«

    Skriv til Nanna på nanna.fd(at)indremission.dk for flere informationer.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter