Rejseledere på tur til Oberammergau

29 rejseledere fik en forsmag på passisonsspillet, som bliver en del af flere ture med Felix Rejser i 2020

I 2020 har Felix Rejser mange rejser til Passionsspillet i Oberammergau i det sydlige Tyskland, og derfor var 29 af Felix Rejsers rejseledere i midten af juni på en studietur til den sydtyske by. På turen fik rejselederne et godt indtryk af den lille by, der kun har ca. 5300 indbyggere, hvoraf omkring halvdelen er direkte involveret i næste års spil. Passionsspillet i 2020 er 42. sæson gennem de sidste næsten 400 år.

    Rejselederne mødte bl.a. hotelejer Anton Preisinger, som tidligere har spillet Judas og Kajfas, og som næste år skal spille Pontius Pilatus. De fik også en masse baggrundsinformation om Passionsspillet i Oberammergau af den kyndige guide Constantin.

    »Vi ønsker ikke med Passionsspillet kun at bringe noget gammelt og mindeværdigt videre. Nej, vi ønsker at tale med beretningerne fra både Det Gamle og Det Nye Testamente ind i tiden til mennesker i dag. Vi bringer ikke asken videre, men giver flammen videre,« understregede guiden.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker
Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 
Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset
I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .
Ægtepar vil høre om hverdagslivet
I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Annoncer