Du må godt være uperfekt

900 unge samledes til fest og forkyndelse på Event i Vejle

Kristoffer Bruun Simonsen og Sofie Ingemansen talte om at være tryg hos Gud

Ja, du må godt!, sagde Kristoffer Bruun Simonsen, der brugte Spangsbergs flødebollereklame til at forklare, hvordan det er at have sit hjem hos Gud.

»Ja, du må godt være mit elskede barn, lave fejl og bede om alt det, der fylder,« sagde han.

Tryghed hos Gud og opgør med det perfekte var en rød tråd på IMU’s stævne for teenagere, Event, som blev afholdt på Rosborg Gymnasium i Vejle den 2.-4. november.

Lørdagens fællesmøde var ingen undtagelse, da Sofie Ingemansen og Kristoffer Bruun Simonsen brugte hjemmehjælpen som billede på, hvordan man kan have sit hjem hos Gud.

Kristoffer, der er præst i Sct. Michaelis Kirke i Fredericia, talte om at have sit hjem hos Gud. Han tog udgangspunkt i sin egen troskrise.

»Det der med Gud blev en spændetrøje, så jeg ikke kunne gøre det, jeg havde lyst til,« fortalte han. Efter at Kristoffer flere gange var stødt på bibelverset »Den, der kommer til mig, vil jeg aldrig vise bort,« blev det dog klart for ham, at han gerne ville have sit hjem hos Gud. Og da ændrede det karakter for ham fra at være en spændetrøje til at være en tryg ramme.

Opgør med det perfekte

Kristoffer holdt oplægget sammen med sin søster, Sofie Ingemansen, der er psykologistuderende. Hun fortalte om, hvordan hjemmet hos Gud ser ud.

»I det hjem, Gud ønsker at være for os, er der plads til dig,« sagde hun. »Også når du ikke kan være og gøre alt det, du oplever at skulle. Når du ikke ser dig selv som værdifuld eller sej nok. Og når andre mennesker gør dig ondt. Det er et hjem, som gælder alle steder og i alle tider«, understregede hun.

  • Pigerne var stuvet sammen til seminaret "Årgang perfekte piger"
  • Beat it var en løbende konkurrence henover Event, hvor deltagerne kunne dyste i lidt af hvert fra piskning af æggehvide til hvem, der kunne hoppe højest
  • Lovsang var en stor del af Event
  • DJ Ullegnu skabte en kæmpe feststemning lørdag aften
  • Sydvestjyllands Efterskole vandt bandkonkurrencen Zoom

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker
Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 
Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset
I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .
Ægtepar vil høre om hverdagslivet
I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Annoncer