Online-ægteskabskursus er kommet for at blive

Det har været så stor en succes at afvikle ægteskabskursus online. at muligheden vil supplere de fysiske kurser fremover.

I februar og marts stod Indre Mission og Luthersk Mission for et ægteskabskursus på nettet, hvor 280 par deltog.

»Jeg er stadig overrasket over den overvældende tilslutning,« fortæller Gitte Rasmussen, der er landsleder i Indre Missions Familiearbejde.

»Det store deltagerantal er i sig selv en succes, og det viser de mange evalueringer af kurset også. Vi har virkelig ramt et behov hos mange børnefamilier, som gør, at vi gennemfører et nyt online-ægteskabskursus til efteråret,« siger Gitte Rasmussen.

»Vi har fået mange positive tilbagemeldinger om, at parrene har været meget glade for selve konceptet, som er en blanding af undervisning, indslag med ægtepar og oplæg til samtale. Parrene har sat pris på, at de kunne sidde derhjemme og følge med i deres eget tempo. Onlinekurset har været værdifuldt for børnefamilierne, som ellers ville have haft svært ved at tage afsted til et fysisk kursus. Vi har nået par, som stod i nogle svære ting, og som fik meget ud af kurset. Vi kan også se på tilbagemeldingerne, at vi er nået bredt ud i folkekirken.«

Landslederen vurderer, at ægteskabskurser på nettet er kommet for at blive i Indre Mission.

»Vi når rigtig mange par gennem kurset, som ellers ikke ville have deltaget i et fysisk kursus. Så ægteskabskurser online vil være et tilbud i fremtiden sammen med små, lokale fysiske kurser,« forklarer Gitte Rasmussen.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker
Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 
Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset
I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .
Ægtepar vil høre om hverdagslivet
I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Annoncer