En god slutspurt gav en god årsgave til Indre Mission

Selv om indsamlingen til årsgaven nåede et tilfredsstillende niveau er der stadig udfordringer for Indre Missions økonomi

Årsgaven til Indre Mission nåede op på i alt 1.756.169 kroner. Det glæder økonomichef Bjarne Christensen.

»Det haltede lidt i begyndelsen, men så tog det fart. Nu viser opgørelsen, at der er indsamlet en årsgave svarende til det beløb, vi har budgetteret med. Det er jeg taknemmelig for, for pengene muliggør Indre Missions vision om, at flere kan leve et liv med Jesus.«

Han har været økonomichef i et halvt år og har fået et godt overblik over Indre Missions samlede økonomi. Tallene for 2021 er meget præget af coronatiden. Dog ligger de indsamlede midler tæt på niveauet fra sidste år.

»Indre Missions virksomheder har klaret det forskelligt, men vi forventer en normalisering af økonomien, når vi ser ind i 2022. Dog bliver det spændende at se, hvordan det kommer til at gå med Hotel Hebron, da der kommet et større udbud af hotelværelser i København,« forklarer Bjarne Christensen. Selv om det endte godt med årsgaven, ser han med bekymring på tallene for de frivillige gaver.

»Med udgangen af august er vi en halv million bagefter i forhold til det, vi har budgetteret med. Vi står med en udfordring om, hvordan vi øger de frivillige gaver,« siger økonomichefen.

»Jeg håber på baglandets støtte, men udfordringen ligger i at få flere yngre bidragsydere,« siger økonomichefen.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker
Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 
Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset
I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .
Ægtepar vil høre om hverdagslivet
I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Annoncer