Medarbejder-konferencen overraskede Randi - indremission.dk
Medarbejder-konferencen overraskede Randi
Mandag aften drøftede repræsentanter fra hovedbestyrelsen og medarbejdere forskellige emner fra arbejdetKurt Hjemdal fra Norge holdt bibeltime for medarbejderne tirsdag formiddag. – sammen med Kurt Hjemdal her: Børkop Højskole.Tillidsmandsgruppen fortæller kollegaerne om deres arbejde.Der er god plads til drøftelse ved bordene i løbet af konferencen.Kollegaerne står ikke tilbage for at udfordre hinanden i pauserne.
06.03.2020

Medarbejder-konferencen overraskede Randi

Randi var afsted for første gang. For Villy var det konference nummer 46, da Indre Missions medarbejdere var samlet i begyndelsen af marts
SnakTro-teamet var lidt sent på den til medarbejderkonferencen i Indre Mission, der fandt sted på Børkop Højskole den 2.-4. marts. Blandt dem var den nye volontør Randi Madsen, som skulle deltage for første gang. Og hun spærrede øjnene op i overraskelse.

     "Jeg kom ind i hallen og så, at den var fyldt med så mange mennesker. Jeg havde slet ikke forestillet mig, at det var sådan," fortæller Randi Madsen, der oprindeligt kommer fra Videbæk.

     "Det er dejligt med så mange. Det viser, at der er rigtig mange forskellige mennesker, som arbejder i Indre Mission."

      Mens alt var nyt for SnakTro-medarbejderen, så var det helt anderledes for Villy Sørensen, der er pensioneret missionær.

Som talt ud af Villys hjerte

Han var den af de 160 deltagere, som havde deltaget i flest medarbejderkonferencer. I år rundede han nummer 46.

     "Jeg glæder mig over at se så mange nye medarbejdere. Aldersgennemsnittet er faldet temmelig meget," siger den tidligere missionær og ser lidt tilbage.

     "På min første konference, som hed missionærkursus, var gennemsnitsalderen over 50 år. Dengang var det næsten udelukkende forkyndere, som deltog. Og alle timerne var enten bibeltimer eller bibelforedrag."

     Villy Sørensen glæder sig over tonen mellem medarbejdere og IM's ledelse.

     "Forholdet i dag er mere ligeværdigt, og det er en befriende udvikling," forklarer missionæren og fremhæver et foredrag, som Peder Andreasen fra Vejle holdt på medarbejderkonferencen.

     "Peder Andreasen nævnte, at hver medarbejder skal øve sig i at udvikle sit potentiale. Det er som talt ud af mit hjerte. Jo mere vi hver især får lov at blive de originaler, vi er, og udvikle os med det, Gud har lagt i os, jo mere bliver der ledt tilbage til fællesskabet af den velsignelse, som Gud har bestemt." 


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter