Bjerget Efterskole lukker

Der mangler elever på Bjerget Efterskole i Han Herred. Bestyrelsen har derfor truffet en svær beslutning

Elevholdet 2019/2020 bliver det sidste for Bjerget Efterskole. I begyndelsen af februar kunne skolen på sin Facebookside dele den ærgerlige nyhed, at skolen lukker til sommer.

Bestyrelsen for skolen har indstillet til repræsentantskabet, at efterskolen ophører med sine aktiviteter ved udgangen af skoleåret, fordi der mangler elever.

Bjerget Efterskole er oprettet af de folkekirkelige ungdomsorganisationer KFUM/K, Indre Mission, KFUM-spejderne, De Grønne Pigespejdere og FDF og har været tilknyttet Indre Mission siden.

 

<iframe frameborder="0" height="543" width="460" src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbjergetefterskole%2Fposts%2F2704854572929539&amp;width=460&amp;show_text=true&amp;appId=720573777958862&amp;height=543" style="border:none; overflow:hidden" scrolling="no" allowtransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker
Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 
Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset
I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .
Ægtepar vil høre om hverdagslivet
I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Annoncer