Du må godt være uperfekt - indremission.dk
Du må godt være uperfekt
Kristoffer Bruun Simonsen og Sofie Ingemansen talte om at være tryg hos GudPigerne var stuvet sammen til seminaret "Årgang perfekte piger"Beat it var en løbende konkurrence henover Event, hvor deltagerne kunne dyste i lidt af hvert fra piskning af æggehvide til hvem, der kunne hoppe højestLovsang var en stor del af EventDJ Ullegnu skabte en kæmpe feststemning lørdag aftenSydvestjyllands Efterskole vandt bandkonkurrencen Zoom
16.11.2018

Du må godt være uperfekt

900 unge samledes til fest og forkyndelse på Event i Vejle
Ja, du må godt!, sagde Kristoffer Bruun Simonsen, der brugte Spangsbergs flødebollereklame til at forklare, hvordan det er at have sit hjem hos Gud.

    »Ja, du må godt være mit elskede barn, lave fejl og bede om alt det, der fylder,« sagde han.

    Tryghed hos Gud og opgør med det perfekte var en rød tråd på IMU’s stævne for teenagere, Event, som blev afholdt på Rosborg Gymnasium i Vejle den 2.-4. november.

    Lørdagens fællesmøde var ingen undtagelse, da Sofie Ingemansen og Kristoffer Bruun Simonsen brugte hjemmehjælpen som billede på, hvordan man kan have sit hjem hos Gud.

    Kristoffer, der er præst i Sct. Michaelis Kirke i Fredericia, talte om at have sit hjem hos Gud. Han tog udgangspunkt i sin egen troskrise.

    »Det der med Gud blev en spændetrøje, så jeg ikke kunne gøre det, jeg havde lyst til,« fortalte han. Efter at Kristoffer flere gange var stødt på bibelverset »Den, der kommer til mig, vil jeg aldrig vise bort,« blev det dog klart for ham, at han gerne ville have sit hjem hos Gud. Og da ændrede det karakter for ham fra at være en spændetrøje til at være en tryg ramme.

Opgør med det perfekte

Kristoffer holdt oplægget sammen med sin søster, Sofie Ingemansen, der er psykologistuderende. Hun fortalte om, hvordan hjemmet hos Gud ser ud.

    »I det hjem, Gud ønsker at være for os, er der plads til dig,« sagde hun. »Også når du ikke kan være og gøre alt det, du oplever at skulle. Når du ikke ser dig selv som værdifuld eller sej nok. Og når andre mennesker gør dig ondt. Det er et hjem, som gælder alle steder og i alle tider«, understregede hun.

    Se billeder ovenfor og en videoreportage fra weekend herunder. 


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter