Mange gaver får optimismen frem i Søndagsskolerne - indremission.dk
Mange gaver får optimismen frem i Søndagsskolerne
Mange gaver får optimismen frem i Søndagsskolerne

04.12.2021

Mange gaver får optimismen frem i Søndagsskolerne

Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler har fået ekstra mange gaver hen over efteråret.
Der er kommet en forsigtig optimisme i Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler (DFS) efter udmeldingen om den økonomisk alvorlige situation i sommer. Gavetallene for efteråret er nemlig steget betragteligt.

»Vi har modtaget en del ekstra gaver hen over efteråret. Det ligger på 35 procent over det, vi har budgetteret. Det er ret godt. Det betyder, at det underskud, vi har budgetteret med i år, er reduceret til cirka 600.000 kroner,« fortæller Steen Møller Laursen, som er meget taknemmelig for de mange gaver. De kommer fra DFS-kredse og IM-fællesskaber.

Bag de positive tal er der en udfordring.

»Vi har fortrinsvis modtaget gaverne som enkeltgaver. Det er vigtigt for økonomien på den lange bane, at der bliver oprettet flere gavebreve eller månedsgaver. Så ved vi, hvad vi kan kalkulere med,« forklarer landslederen, der ser fortrøstningsfuldt på fremtiden. Også selv om DFS begynder det nye år i en lidt reduceret form.

»Vi opretholder alle aktiviteter, men nogle af dem i en lidt mindre form. For eksempel kan der blive lidt længere mellem klubbesøgene.«


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter