Det er begyndt godt i Harboøre - indremission.dk
Det er begyndt godt i Harboøre
Det er begyndt godt i Harboøre

Det nye missionshus i Harboøre har betydet en ny begyndelse.

26.03.2019

Det er begyndt godt i Harboøre

Et nyt missionshus har ført til nye arrangementer med god opbakning
Det ser ud, som om det lykkes Indre Mission i Harboøre at lave nogle arrangementer, som trækker en del mennesker til. I hvert fald kommer der en del mennesker fra byen til forskellige arrangementer. Det gælder de nye kvindemøder og seniorcaféen.

    »Vi har haft det nogle gange med op til 60 deltagere,« fortæller Niels Kirk. Han glæder sig over, at visionen med det nye missionshus lige så stille er ved at blive til virkelighed. De vil gerne skabe en ny begyndelse med det nye hus og håber, at mennesker har lyst til at komme i missionshuset og blive en del af fællesskabet.

Kristendomskurset

Det planlagte kristendomskursus er også kommet godt i gang. Der er ti personer, som samles til undervisning i missionshuset.

    »Det er meget opløftende at undervise i kristendom. Vi får nogle rigtig gode samtaler, og jeg oplever en åbenhed for at snakke tro,« fortæller Lars Kristensen. Blandt deltagerne er der flere, som har sagt ja til at deltage, fordi de gerne vil diskutere tro.

    Blandt dem er Ditte Broe Sørensen.

    »Vi får nogle sindssygt gode snakke om tro, hvor vi debatterer, hvad vi hver især står for,« siger hun. »Hvis der er noget, vi vakler lidt i, får vi konstruktiv feedback. «

    Hun vil gerne deltage igen, hvis der bliver arrangeret et nyt kristendomskursus.

Læs mere om kurset og hvordan det kan bruges hos jer på kristendomskursus.dk.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter