Konfirmandkurset giver glæde og optimisme

Arrangørerne glæder sig over stor søgning til sommerens konfirmandkurser.

Til sommer foregår Konfirmandkurset (KK) på Frøstruphave Efterskole, Efterskolen Solgården, Hedemølle Efterskole og Skrødstrup Efterskole. Tre af efterskolerne er fuldtegnet, mens der stadigvæk er plads på Skrødstrup Efterskole.

»Jeg glæder mig meget over, at mange har tilmeldt sig vores kursus, og jeg vil bare stærkt opfordre enhver, der overvejer at tilmelde sig kurset, til at gøre det. Det vil blive en oplevelse for livet,« siger Daniel Præstholm, der er landsleder i IMU og formand for udvalget bag konfirmandkurset.

Udvalget og repræsentanter for alle efterskoler, der har KK, mødtes på Grejsdalens Efterskole den 25. november.

»Der var glæde og optimisme at spore hos arrangørerne,« siger Daniel Præstholm.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Konstruktiv dialog mellem Indre Mission og tilknyttede valg- og frimenigheder
Repræsentanter fra Indre Missions ledelse mødtes med udvalgte personer fra tilknyttede valg- og frimenigheder for at styrke relationen. …
Unge viser stor interesse for det nye teologispor
Interessen for teologi har vist sig at være større end forventet. Det kan ses på opbakningen til det nye tiltag på Børkop Højskole. …
IM-medarbejdere lærte om frimodig forkyndelse
Otte medarbejdere har fået værktøjer til, hvordan de kan formidle det kristne budskab. 

Annoncer