En værktøjskasse fyldt af missionsideer

Et nyt hæfte skal inspirere med kreative ideer til mission

Missionsteamet i Indre Mission vil gerne hjælpe missionen på vej i IM-fællesskaberne. Derfor udgiver de nu hæftet Værktøjskasse til mission.

»IM-fællesskaber vil gerne mission, og flere har efterspurgt hjælp til at komme i gang med det, for et er at få en idé, noget andet er at føre det ud i livet. Derfor har vi gjort det nemmere at komme i gang med mission. Vi har lavet en manual for hver idé, som er lige til at gå til. For eksempel en brætspilscafe. Her får man at vide, hvad man skal bruge af materialer, og hvordan man kommer i gang med det. Man kan sige, at værktøjskassen er en kogebog fyldt med nemme missionsopskrifter, som er lige til at gå til,« forklarer Maria Legarth, der er missionskonsulent.

Bogkasse til mission

Selv om de nuværende restriktioner begrænser mange missionsinitiativer, så rummer værktøjskassen flere ideer til, hvad man kan gøre.

»Jeg ved godt, at mange IM-fællesskaber bruger de fleste af deres kræfter på at holde hjulene i gang, men det er stadig vigtigt at tænke i mission,« siger missionskonsulenten.

»Man kan for eksempel uddele bladet Et ord med på vejen, eller man kan lave en bogkasse med kristen litteratur, som folk kan tage gratis. Bogskabet kan stå ved missionshuset eller hjemme ved privaten. Begge ideer er beskrevet i værktøjskassen.«

Hun opfordrer også til at langtidsplanlægge missionsinitiativer, som kan føres ud i livet, når landet lukker op igen.
 

Hæftet findes i to udgaver: 
- <link fileadmin/Dok/Ressourcer/Missionsvaerktoejer_til_tryk.pdf - download>en trykt</link>, som du kan bestille på Indre Missions Sekretariat
- <link fileadmin/Dok/Ressourcer/Missionsvaerktoejer_til_print.pdf - download>en printvenlig</link>, som du selv kan "trykke"

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker
Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 
Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset
I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .
Ægtepar vil høre om hverdagslivet
I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Annoncer