Event siger nej til flere smågruppeledere

IMU har oplevet en stor efterspørgsel efter at blive smågruppeleder på årets Event i Vejle.

Over 800 teenagere og frivillige er tilmeldt IMU's landsarrangement Event, som denne weekend løber af stablen på Rosborg Gymnasium i Vejle.

Stor efterspørgsel efter at blive smågruppeleder

Selvom programmet er målrettet teenagere fra 13 til 18 år er stævnet også eftertragtet blandt de lidt ældre IMU’ere. I år har knap 100 unge valgt at rive tre dage ud af kalenderen for at dele tro med teenagerne som leder af en smågruppe.

”Det er gået over al forventning med at skaffe de smågruppeledere, vi har brug for,” fortæller IMU’s sekretær Louise Grotum Thygesen. Hun har de seneste dage været nød til at sige nej til flere, som har kontaktet sekretariatet for at høre, om det stadig var muligt at blive smågruppeleder. ”Det er aldrig sjovt at skal sige nej til nogen, men som én jeg talte med sagde, ’så må jeg jo skynde mig til næste år’,” siger Louise, der glæder sig over de mange smågruppeledere.

Den omvendte krone

Programmet er pakket med møder, seminarer, koncerter, lovsang og en gudstjeneste, som alt sammen forholder sig til temaet Kronen. Ikke den kongekrone, som mange forventede, at den ventede Messias skulle iføres, men en tornekrone, som vendte op og ned på forståelsen af, hvad Guds rige er.

Ved fællesmøderne medvirker Rasmus Boel og Rebekka Thusholt, der begge studerer på Menighedsfakultet og sognepræst Andreas Bøge. Møderne kan følges live på IMU’s Youtubekanal og Facebookside.

Læs mere om Event på event.imu.dk og følg med på Instagram og Facebook.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker
Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 
Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset
I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .
Ægtepar vil høre om hverdagslivet
I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Annoncer