Følg Årsmødet LIVE

Vi sender live fra Årsmødet på Indre Missions Facebookside og forsiden af indremission.dk

Den bedste måde at opleve Indre Missions Årsmøde på vil altid være at sidde i salen og være tilstede selv. Men er man forhindret er der hjælp at hente.

Formiddagen med formands- og økonomiberetning vil blive streamet live på Indre Missions Facebookside sammen med programmet lørdag aften. Streamet vil ligeledes blive vist på forsiden af indremission.dk.

Program

Følg med i følgende programpunkter:
 

09.00-12.00Formands- og økonomiberetning
Få formandens beretning og indblik i tallene bag Indre Missions økonomi. Mød Indre Missions nyeste ansatte og årets jubilarer. Programmet krydres med forskellige indslag og plads til drøftelse af beretningerne.
18.30-19.30Fællesmøde for alle aldre
Jesus har sat sit altafgørende aftryk på mange mennesker, og nogle af dem skal vi møde til fællesmødet. Vi skal være fælles om lovsang, drama, Gospel-kids; alt sammen i fællesskab med vores Gud.
20.00-22.00Frigørende Jesus
Et opmuntrende møde med forkyndelse ved Jakob, og refleksioner ved Dina. Vi dykker dybere ned i ord og sange om, til og fra den frigørende Jesus.

Find optagelserne efter Årsmødet

Liveoptagelserne vil være tilgængelige på Indre Missions Facebookside en måned efter Årsmødet. Forkyndelsen vil efterfølgende kunne findes på medieportalen imedia.dk.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker
Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 
Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset
I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .
Ægtepar vil høre om hverdagslivet
I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Annoncer