Hullet internet lappes for at sikre bedre livestream

På Mørkholt Strand Camping graves der lige nu nye kabler ned, så der kan sikres god WiFi dækning til pladsens gæster

En solid internetforbindelse til campingvognen eller hytten er et af de store ønsker fra gæsterne på Mørkholt Strand Camping, og det ønske imødekommes nu.

Så snart frosten slap jorden, gik pladsmand Jan Solgaard i februar i gang med at grave render til en udbygning af campingpladsens fibernet. De nye kabler skal forbinde fem nye mobilmaster med de eksisterende og dermed sikre en stabil internetforbindelse til hele campingpladsen ved Vejle Fjord.

Campingpladsen vil kunne levere internet til 2000 mobile enheder, hvilket svarer til, at hver plads kan holde fem-seks telefoner, bærbare computere eller andet internetbaseret udstyr forbundet online, fortæller Martin Maagaard fra Mørkholt Strand Camping.

»Mobildækningen er ikke god hernede, og derfor er der høj efterspørgsel på et bedre wifi,« siger Martin Maagaard.

Foruden sæsonens feriegæster skulle campingpladsen også den 5. juni have lagt græs til Indre Missions Årsmøde, og selv om årsmødet grundet covid-19 ender som en online-udgave fra København, forventer campingpladsen, at mange alligevel trækker campingvognen med til Mørkholt og følger årsmødet ved hjælp af pladsens opgraderede wifi.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Forskellighed er en styrke
Vi må ikke blive for ens, lød det ved hovedbestyrelsesmødet, som havde fokus på mission og mangfoldigheden i bevægelsen. …
Missionen går nye veje i Thy
En række kirkelige initiativer ruller ind over Thy og Mors med det formål at gøre kirken mere relevant for lokalsamfundet. Dette sker gennem nye…
Ny plakat skal pege på Indre Missions formål og visioner
Indre Mission har sendt en plakat ud til de lokale IM-fællesskaber .

Annoncer