Ny ungdomskonsulent har længe stået på spring

Caroline Skovbjerg skal fra september være ungdomskonsulent i Region Øst.

Hvor længe skal man vente på at fortælle en god nyhed? 10 dage varede det, inden Caroline Skovbjerg offentligt kunne fortælle, at hun bliver IMU's nye ungdomskonsulent i Region Øst. Det gør hun fra 1. september, hvor hun afløser Lene Kjær Andersen.

"Jeg har ventet meget spændt på at få det ud," siger 28-årige Caroline Skovbjerg, som altid har haft IMU tæt på.

Hun er opvokset i IM, og hun har været IMU-formand, hvor hun kommer fra. Allerede for mange år siden oplevede hun en spirende glæde i maven ved tanken om, hvis hun en dag kunne bidrage til, at flere unge oplever glæden ved IMU-fællesskaberne. Siden har lysten ulmet, og nu blusser den op i en regulær ansættelse.

Vil styrke IMU i København

Flere årsager fik sidste sommer den midtjyske IMU-fortaler til at skifte Aarhus ud med København. Blandt andre hendes kommende mand, Nicolai Kaltoft, som hun den 10. juli siger ja til. Samtidig har hun gennem flere år haft lyst til at være med til at styrke IMU's position i København.

"Jeg har gennem flere år set et behov for mere IMU i København," siger Caroline Skovbjerg, der med sine jyske rødder kender en del til de unge kristne fælleskaber i København efter et ophold på Luthersk Missions Højskole i Hillerød.

Til sommer færdiggør hun 3K-uddannelsen i Aarhus. At ansættelsen lige præcis falder sammen med, at hun har afsluttet sin uddannelse, er god timing.

"Jeg havde håbet en dag at kunne lave noget for IMU, men at det sker lige nu, er meget gudfældigt," siger Caroline Skovbjerg.

Foruden sin uddannelse kommer hun med knap fire års frisk erfaring som ungdomskonsulent i Joffi, Ordet og Israels ungdomsarbejde. Fra Joffi medbringer hun blandt andet en solid erfaring med at lede frivillige og med at styre kommunikation, styrker som hun glæder sig til også at bruge som ungdomskonsulent. 

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Missionen går nye veje i Thy
En række kirkelige initiativer ruller ind over Thy og Mors med det formål at gøre kirken mere relevant for lokalsamfundet. Dette sker gennem nye…
Konstruktiv dialog mellem Indre Mission og tilknyttede valg- og frimenigheder
Repræsentanter fra Indre Missions ledelse mødtes med udvalgte personer fra tilknyttede valg- og frimenigheder for at styrke relationen. …
Unge viser stor interesse for det nye teologispor
Interessen for teologi har vist sig at være større end forventet. Det kan ses på opbakningen til det nye tiltag på Børkop Højskole. …

Annoncer