På vej mod genåbning

Forsamlingsloftet hæves gradvist fra den 21. april og giver mulighed for, at IM-fællesskaberne igen kan samles.

Med et loft på 10 personer vil de fleste bibelkredse og smågrupper igen kunne samles. Hvis der ikke er plads til at holde god afstand i private hjem, kan man evt. mødes i missionshuset.

Når loftet den 6. maj hæves til 25 personer indendørs, vil en række mindre IM-fællesskaber også kunne samles igen. Fra den 21. maj er loftet sat til 50 personer, og fra 11. juni er det 100 personer.

Er vejret og forholdene til at samles udendørs, så er forsamlingsloftet allerede fra den 21. april hævet til 50 personer.

Undtagelserne for kirker og trossamfund gælder for øjeblikket kun egentlige gudstjenester og rituelle kirkelige handlinger. Møder i IM falder ind under andre menighedsaktiviteter, som følger de generelle forsamlingsregler.

En særlig undtagelse gælder børn og unge under 18 år, som må samles indendørs op til 25 personer, hvis der ikke er fællessang.

Hold afstand og luft ud

I forbindelse med genåbningerne har Sundhedsstyrelsen opdateret sine anbefalinger til hvordan vi forebygger smitte:

  • Hold 2 meters afstand når muligt og altid mindst 1 meter. Undgå håndtryk, kys og kram.
  • Hvis du får symptomer så bliv hjemme og bliv testet 
  • Luft ud og skab gennemtræk og undgå at være for mange sammen
  • Host og nys i ærmet 
  • Husk at vaske hænder tit eller brug håndsprit
  • Gør rent, særligt overflader som mange rører ved

På indremission.dk/corona kan man løbende følge med i, hvad de seneste lempelser betyder for IM og de lokale fællesskaber.

Indre Missions Hus åbner langsomt

Lempelserne betyder også, at IM's medarbejdere igen kan se frem til at møde ind på arbejdspladser og fælleskontorer. Det gælder også på Indre Missions Hus, hvor aftalerne om hjemmearbejde fra 21. april gradvist lempes.

Fra 11. juni er Indre Missions Hus igen åbent – dog kun for faste medarbejdere og indbudte gæster og frivillige.

1. august forventes det, at Indre Missions Hus igen er tilbage i en normal hverdag. 

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Missionen går nye veje i Thy
En række kirkelige initiativer ruller ind over Thy og Mors med det formål at gøre kirken mere relevant for lokalsamfundet. Dette sker gennem nye…
Konstruktiv dialog mellem Indre Mission og tilknyttede valg- og frimenigheder
Repræsentanter fra Indre Missions ledelse mødtes med udvalgte personer fra tilknyttede valg- og frimenigheder for at styrke relationen. …
Unge viser stor interesse for det nye teologispor
Interessen for teologi har vist sig at være større end forventet. Det kan ses på opbakningen til det nye tiltag på Børkop Højskole. …

Annoncer