Bodil er én af Indre Missions holdspillere

Den 28. januar fylder Bodil 50 år. Hun er en aktiv medarbejder, der sammen med sine kollegaer dagligt sørger for vigtige men mindre synlige opgaver i Indre Mission

Man kunne godt skrive holdspiller med store typer hen over Bodil Helgesen. Hun har i 30 år har haft fingrene nede i Indre Missions økonomi som medarbejder i Økonomi & Kundeservice på Indre Missions Hus i Fredericia. I fritiden er hun aktiv på flere forskellige hold. Håndbold har hun spillet indtil for to år siden. Lige nu kører det på fodbold i den lokale klub i Lindved.

    "Jeg kan lide samværet med pigerne, for vi har det sjovt sammen, og så får jeg noget motion," fortæller Bodil Amby.

    Et stort plus i arbejdet på Indre Missions Hus er også, at hun er en del af et administrativt hold.

    "Vi hjælper hinanden med opgaverne, og vi kan spørge hinanden til råds," siger Bodil Amby. Hun nyder at være med på det store hold af Indre Missions medarbejdere, som har mission som fælles mål.

    "Jeg føler mig på lige fod med de andre medarbejdere. Vi er en helhed. Der skal også være nogen, som har styr på lønninger og administrerer de mange gaver," kommer det fra Bodil. Hun sidder i bestyrelsen for IM-fællesskabet i Lindved, hvor hun bestrider kassererposten, ligesom hun administrerer pengene for det lokale IMU, teenklub og junior- og børneklub.

    Hun holder fri på den runde dag og har bla. inviteret kollegaerne på Indre Missions Hus til åbent hus på privatadressen i Lindved. 

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker
Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 
Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset
I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .
Ægtepar vil høre om hverdagslivet
I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Annoncer