IMs hjemmesider er online igen

Efter fire dage er indremission.dk, Jesusnet.dk og de lokale hjemmesider endelig online igen.

I fire dage er besøgende på to af Indre Missions største hjemmesider blevet mødt af en fejlside, når de har forsøgt at få adgang. Jesusnet.dk og hovedsiden indremission.dk har siden lørdag den 12. marts været offline. Et besøg af hackere betød, at der skulle ryddes op efter de ubudne gæster havde fået adgang til siden og placeret indhold, som skulle slettes.

"Siderne har efterhånden nogle år på bagen, hvilket gør dem sårbare, når hackere leder efter huller, der kan give dem adgang til hjemmesider," forklarer kommunikationskonsulent Dorthe Lindbjerg. "De filer vi fandt havde til formål at søgeoptimere indhold på andre hjemmesider og har heldigvis ikke ødelagt indhold på siderne", supplerer hun.

Den seneste udgave af indremission.dk blev lanceret i 2011, men der bliver arbejdet på en ny version, som efter planen skal åbne senere på året. 

Adgang til lokale sider igen

Flere lokale fællesskaber benytter den skabelon for fællesskaber, som Indre Mission stiller til rådighed. De har derfor heller ikke haft adgang til deres hjemmeside i perioden. Men også her er indholdet igen online. 

 

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker
Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 
Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset
I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .
Ægtepar vil høre om hverdagslivet
I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Annoncer