Årsmødet udfordrer - indremission.dk
Årsmødet udfordrer
10.06.2016

Årsmødet udfordrer

Årsmødefestivalens fællesskab på tværs af alder udfordrer til, at noget lignende sker i stigende grad lokalt
Det er dagene derpå efter Årsmødefestivalen. Taknemligheden og glæden bobler stadig indeni – hvilket den formentlig vil blive ved med et godt stykke tid. Hvor var det en fantastisk weekend, og hvor har vi meget at sige tak for.

Festivaltanken fornyer

Det er nu anden gang, årsmødet er blevet afviklet som en festival, og for mig at se har festivaltanken været med til at forny, udvikle og udfordre rammerne for årsmødet. Overskriften for dette års festival var: "Et fællesskab der skal opleves", og netop det var oplevelsen af dette års årsmøde. Rigtig mange havde prioriteret at komme afsted for at opleve fællesskabet på festivalen og dermed fællesskabet på tværs af IM i hele Danmark.

    Særligt positivt var det at se, hvor mange yngre familier, der prioriterede weekenden, hvor der var noget for alle aldersgrupper.

Udfordrer lokalt

Når man samles så mange og med så stor aldersspredning, vil der være programpunkter, sange m.m., som ikke lige tiltaler den enkelte. Men det er mit indtryk, at alle tog positivt del i programmet og lod sig udfordre, fordi der er noget større, der samler os: Bevægelsen Indre Mission og vores fælles sag og ønske – at lede til Jesus og leve i ham.

    Hvor vil det være dejligt, hvis noget lignende sker i stigende grad i de lokale fællesskaber. At vi alle sætter noget ind på at være en aktiv del af fællesskabet og bærer over med, at ikke alt er målrettet mig den enkelte. Og at vi kan finde en måde at være sammen på, som kan samle os alle på tværs af alder, fordi der er noget større, der samler os, og som vi er fælles om.

    Lad det være den positive udfordring fra weekendens Årsmødefestival. Tak til alle der var med til at gøre det til en glædelig og festlig weekend.

Tonny Dall Sørensen
Landsleder i Indre Missions Ungdom

Indlægget har været bragt som leder i Indre Missions Tidende nr. 23.

Se tidligere blogindlæg på indremission.dk/blogIndre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter