Giv plads til begejstringen - indremission.dk
Giv plads til begejstringen
10.03.2017

Giv plads til begejstringen

Iver for mission kalder os til forbøn for hinanden og for vores land
I denne uge har vi haft medarbejderkonference i Indre Mission. Ca. 145 var samlet til tre inspirerende dage omkring emnet ”Begejstring”.

    At være sammen med så mange mennesker, der vil mission, er inspirerende og begejstrende. Vi er i IM velsignet med ihærdige medarbejdere, der skaber grundlag og mulighed for, at Ordet forkyndes, så mennesker kan høre det og få et møde med Kristus. Det gør mig glad og stolt at opleve og være en del af det.

Jesus begejstrer

Først og fremmest mærker jeg begejstringen for Kristus. Han er vores centrum. Det er i ham, at vi ser Guds nåde, kærlighed og frelse. Kristus er også centrum, når vi fokuser på udvikling af mission. Det, som han har gjort ved sin død og opstandelse, er det, der tilskynder os til at bringe evangeliet videre. Synd, død og fortabelse kunne være vores endelige skæbne, men Kristus har skabt et helt andet håb og livsperspektiv. Det vil vi ikke holde for os selv. Det evangelium vil vi dele med flere.

    Denne iver for missionen skinner igennem alt, hvad IM’s ansatte gør, både som kommunikatorer, konsulenter, IT-medarbejdere, undervisere, sjælesørgere, forkyndere, skribenter osv.

Behov for forbøn

    Jeg ved, at mange af jer beder for IM’s medarbejdere. Tak for det! At vide at man dagligt bliver lagt i Guds hånd af en stor del af kirkens folk i Danmark – det er et privilegium.

    Jeg vil gerne opfordre til at fortsætte med denne forbøn. Desuden vil jeg opfordre dig til at bede for vores land og for dine nærmeste samt for dem, du i øvrigt får lagt på hjerte at bede for. Alt for mange kender ikke Jesus og hans frelse. Lad os bede Gud om at sende vækkelse til vores land. Lad os bede om frimodighed til at dele det evangelium, der begejstrer os og i sidste ende giver os det evige liv.

    Hvad skaber i øvrigt begejstring i dit liv? Giv god plads til det!

Jens Medom Madsen
Generalsekretær i Indre Mission

Indlægget har været bragt som leder i Indre Missions Tidende nr. 10.

Se tidligere blogindlæg på indremission.dk/blogIndre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter