Pas på vore ledere - indremission.dk
Pas på vore ledere
16.06.2017

Pas på vore ledere

Hvor ressourcer og opgaver hænger sammen, bliver det til velsignelse for alle parter
Det er de store arrangementers tid i Indre Mission. Mange ressourcer bruges på forberedelse af Å-festival, årsmøde, bibelcampings, seniorcamps, unocamps, sommerlejre osv. Der er mange lønnede medarbejdere i sving, og ikke mindst er der mange, der bruger deres fritid i stor stil på disse tiltag.

Opmuntring og taknemmelighed

Når arrangementerne kan løbe af stablen, skyldes det et enormt engagement fra mange personer i Indre Mission, både med tid, forbøn og økonomi. Der er grund til at glædes over dette. Men vi skal også være opmærksomme på, at vi passer godt på de ledere, der arbejder med arrangementerne.

    Vi må møde de mange engagerede medarbejdere med opmuntring og taknemmelighed. Det er et stort ansvar de bærer, og mange timer de bruger. Jeg vil opfordre alle, der læser dette, til at række en tak og et opmuntrende ord til mindst tre ledere på sommerens mange arrangementer. Anerkendelse af deres indsats skal ikke blot blive ved tanken, men lad den få ord.

Glæden ved opgaverne

Min opfordring til de ansvarlige for sommerens arrangementer er ligeledes, at det hos os skal være sådan, at ingen skal have større opgaver eller ansvar, end de kan bære. Her tænker jeg ikke alene på evner og kompetencer, men også på at glæden ved engagementet kan leve i stor stil.

    Hvor der ikke er et godt match mellem tid, kompetencer, ansvar og opgaver, risikerer vi, at glæden ved at stå i Guds riges tjeneste ikke får gode vækstmuligheder. Når et match mellem person og tjeneste rammer plet, er det til gengæld til glæde og velsignelse for alle parter.

    Flere tusinde mødes ved sommerens arrangementer, og det er ikke blot for at mødes med hinanden, men fordi der er møde med Jesus. Vi går en rig tid i møde. For børn, unge, voksne og seniorer skal vi i løbet af sommeren være sammen til glædesfyldte arrangementer med fokus på og styrke til livet med Jesus. Jeg glæder mig!

Jens Medom Madsen
Generalsekretær i Indre Mission

Indlægget har været bragt som leder i Indre Missions Tidende nr. 24.

Se tidligere blogindlæg på indremission.dk/blogIndre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter