Pionérmission i Danmark - indremission.dk
Pionérmission i Danmark
18.08.2017

Pionérmission i Danmark

Det gør stort indtryk at læse om unge, som ønsker at være kristne
Jeg er opvokset på Lolland og har haft mine første ungdomslejre og det første bevidste kristne fællesskab med jævnaldrende på den ø. Derfor gør det stort indtryk at læse artiklen om teenlejren på Møllevang i dette nummer af Indre Missions Tidende. Det er virkelig pionérmission, som kalder på forbøn - og missionærer!

Mangler IMU-fællesskab

På Lolland og Falster bor over 100.000 mennesker. I artiklen får vi at vide, at der ikke er noget IMU-fællesskab eller nogen teenklub på Lolland-Falster! Det gør naturligvis et meget stort indtryk på mig at læse. Jeg bliver taknemmelig for, at der var nogle, der gav af deres ressourcer og skabte rammer for kristne ungdomsfællesskaber, da jeg boede på egnen. Det fik afgørende betydning for mig at have fællesskab med andre unge, hvor jeg kunne høre evangeliet, stille mine spørgsmål og vokse i tro og tjeneste.

    Det gør mig rigtig glad at læse om, at der også i dag er åbenlyst søgende teenagere og unge på Lolland, som gerne vil høre evangeliet, og som ønsker at være kristne. Det er opmuntrende at læse deres umiddelbare vidnesbyrd om, hvor de er i forhold til troen på Jesus. Troens liv spirer og gror. Men disse vidnesbyrd giver også indtryk af en sårbarhed, som kalder på forbøn for disse unge.

Mange muligheder

Jeg tænker, at det også må opmuntre nogen til at se de helt særlige missionsmuligheder, der ligger i at flytte til sådan en egn og engagere sig i missionsarbejdet her. Tænk at få lov til at være med til at give disse unge noget at leve af. At være med til at støtte og lede dem som kristne.

    En af lederne på lejren udtrykker et brændende ønske om at have kræfter til at lave flere arrangementer for disse søgende og åbne unge. Jeg synes ikke, det er svært at se et stort perspektiv og mange muligheder.

    Det bliver spændende at se, om der er nogen, der hører kaldet, ser mulighederne og flytter til egnen med den smukke natur og de billige huse!

Peter Nord Hansen
Vicegeneralsekretær i Indre Mission

Indlægget har været bragt som leder i Indre Missions Tidende nr. 33.

Se tidligere blogindlæg på indremission.dk/blogIndre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter