Prioriter for at bevare missionsgløden - indremission.dk
Prioriter for at bevare missionsgløden
26.02.2016

Prioriter for at bevare missionsgløden

Vi skal arbejde for, at strukturerne i Indre Mission på landsplan og lokalt er med til at fremelske og opildne det brændende hjerte
Der er meget at glæde sig over i Indre Mission. Det gælder alle IM's arbejdsgrene.

    I mange samtaler med medarbejdere, IM-fællesskaber, IMU og DFS nævnes det, at det er vanskeligt at få ressourcerne til at slå til. Men en af grundene til det er, at ideerne til missionsindsats er mangfoldige og store. Denne idérigdom er et positivt træk i vores bevægelse. Lad os derfor også bede om visdom til at prioritere rigtigt i indsatsen. Der kan være tiltag, der ikke længere skal iværksættes, og nye samt gamle tiltag, der skal have medvind.

Det brændende hjerte

Vi skal prioritere rigtigt på det sted, vi er, dels fordi vi skal gøre det rigtige, og dels fordi engagerede missionsfolk ikke skal brænde ud. Et kendetegn for mange af de steder, hvor missionsarbejdet udfolder sig kraftigst, er, at det er det brændende hjerte, der udfolder sig. Det er der, hvor et menneske er sat i brand, f.eks. for børnene i byen.

    Missionsgløden skabes af Gud og udfolder sig der, hvor nøden, nødvendigheden og glæde over nåden kommer i fokus. Mange udsagn om missionsglød når frem til mine ører. Men jeg møder også udsagn om, at vi i IM har udfordringer på dette punkt. Kan det passe, at missionsgløden er slukket nogle steder?

Strukturerne skal opildne

Vi skal arbejde for, at strukturerne på landsplan og lokalt er med til at fremelske og opildne det brændende hjerte. Det hjerte, der brænder for mennesket og menneskets frelse. Et hjerte, der er sat i brand af Jesus, kan desværre have vanskelige vilkår i mødet med mennesker.

    Jeg vil gerne udfordre og udfordres på, hvordan vi arbejder for, at hjerter sættes i brand for mission og forbliver tændte. Jeg er sikker på, at vi her har en nøgle til, at mennesker i vores land møder evangeliet om Jesus.

Jens Medom Madsen
Generalsekretær i Indre Mission

Indlægget har været bragt som leder i Indre Missions Tidende nr. 8.Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: