Tag godt imod IMpuls - indremission.dk
Tag godt imod IMpuls

08.12.2017

Tag godt imod IMpuls

Det nye Indre Missions Tidende vil både være ledelsens organ og læsernes blad
Du sidder nu med den sidste ordinære udgave af Indre Missions Tidende. De næste to udgaver er først det udvidede julenummer og dernæst det årlige informationsnummer. Den 14. januar udkommer førsteudgaven af det nye IMpuls med 48 sider. De ydre forandringer tæller foruden det forøgede sidetal, et nyt navn, en ny papirkvalitet, 14-dages udgivelse og et nyt design. Men også på indholdssiden bliver der forandringer.

Nye målgrupper

De vigtigste forandringer i indholdet handler om vores målgruppe, om temaer og om nye typer af indhold.

    I dag er de fleste af vores abonnenter over 60 år. Vi kan glæde os over en stor trofasthed fra vores læsere, som viser sig i, at meget få afbestiller bladet. Men vi har brug for at favne bredere, og derfor sigter vi med det nye IMpuls på en lidt yngre målgruppe. Det vil kunne mærkes både på sproget, på valget af emner og på de artikeltyper, som vi har med.

    En gang imellem har vi i IMT fokuseret på et bestemt tema. Det vil vi arbejde meget mere med i det nye IMpuls, hvor hvert nummer som regel vil have sit eget tema. Det kræver flere ressourcer at arbejde i temaer, men det får vi med den nye udgivelsesrytme. IMpuls bliver på den måde et grundigere og skarpere Indre Missions Tidende.

    Og så bliver der også plads til nye typer af fast indhold i IMpuls. Der kommer for eksempel faste sider med kreative ideer og opgaver. Vi får plads til en kronik og en ny brevkasse, og bladet får sin egen redaktionelle lederspalte.

Foreningsblad og kirkeligt magasin

IMpuls vil som Indre Missions Tidende fortsat være et foreningsblad for Indre Mission og samtidig et kirkeligt magasin, der bringer væsentlige og relevante historier baseret på journalistiske principper. Med IMpuls ønsker Indre Mission både at styrke fællesskabet og identiteten i bevægelsen og at række ud til alle, som kan identificere sig med det tros- og missionssyn, som er Indre Missions.

    Vi glæder os til at præsentere det nye Indre Missions Tidende, IMpuls.

Asbjørn Asmussen
Kommunikationschef i Indre Mission

Indlægget har været bragt som leder i Indre Missions Tidende nr. 49.

Se tidligere blogindlæg på indremission.dk/blogIndre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: