Ud med Jesus - indremission.dk
Ud med Jesus
06.10.2017

Ud med Jesus

Mission handler også om at tænke ud af boksen og finde nye veje
Det er en lidt mærkelig tid, vi lever i. På den ene side er det blevet stuerent at tale om kristen mission, og på den anden side bliver det mistænkeliggjort at praktisere det. Det er blevet in at kalde sig kultur-kristen, samtidig med at religion helst skal ud af det offentlige rum. Det er okay at være kristen, bare det er en privatsag og ikke får nogen særlige konsekvenser. Det hænger ikke sammen - medmindre vi gør kristendom til en filosofi eller en teori og dermed tømmer evangeliet for kraft og liv.

Længere ud

I Indre Mission ønsker vi at være Jesus-kristne. Vi vil ikke blot tale om mission og diskutere mission. Vi vil mission. Vi vil længere ud med mere Jesus. Vi vil række det liv, det håb og den kærlighed videre, som vi selv er blevet mødt med.

    Derfor er det også fantastisk godt at se, hvordan medarbejderne i Region Syd har kastet sig ud i et nyt spændende missionsprojekt.

    Som du kan læse i dette nummer af IMT, så satte Region Syd i uge 39 fokus på Esbjerg, hvor alle regionens ansatte, i samarbejde med de lokale frivillige, brugte hele ugen på missionsaktiviteter. Lidt i stil med søndagsskolernes tidligere Kom-med-kampagner.

Samarbejde

Projektet viser nogle af mulighederne i den nye regionstruktur, hvor medarbejderne i højere grad arbejder i teams og kan støtte og hjælpe hinanden.

    Det falder også godt i tråd med hovedbestyrelsens nye fokus på at forkynde Kristus og nå længere ud. Og det udfordrer både de lokale frivillige og de ansatte medarbejdere til at tænke nyt og anderledes og til at samarbejde på nye måder

    I Indre Mission vil vi lede til Jesus og leve i ham. Det kalder os til at tænke ud af boksen og til at finde nye veje. Og det udfordrer os til at gå op imod tidens ånd og til at sætte Jesus på dagsordenen. Offentligt og tydeligt, med liv og sjæl.

Asbjørn Asmussen
Kommunikationschef i Indre Mission

Indlægget har været bragt som leder i Indre Missions Tidende nr. 40.

Se tidligere blogindlæg på indremission.dk/blogIndre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter