Vi er alle missionærer - indremission.dk
Vi er alle missionærer
15.01.2016

Vi er alle missionærer

Dybest set er Indre Missions lønnede missionærer ikke mere missionærer, end vi alle er
Vi er privilegerede i Indre Mission. Vi kan ansætte og lønne missionærer. Så behøver de ikke at have andet arbejde for at tjene til livets ophold. De kan være missionærer på fuld tid. Vi har pengene og organisationen, som gør det muligt. Det er en gave!

    Men dybest set er disse lønnede missionærer ikke mere missionærer, end vi alle er. De får bare løn og er fritaget fra at have andet lønnet arbejde.

    I grunden er vi alle missionærer – på fuld tid. En del af os har et andet lønnet arbejde, men også der er vi missionærer. Indre Mission er en bevægelse, som består af mennesker, der brænder for, at så mange som muligt i vores land skal have mulighed for at høre evangeliet og lære Jesus at kende.

IM er en bevægelse

Indre Mission er ikke Hovedbestyrelsen. Indre Mission er ikke bestemte holdninger. Indre Mission er ikke et kirkepolitisk parti eller en kirkelig magtfaktor.

    Indre Mission er en bevægelse af missionærer for Jesus. Det tror jeg er væsentligt, at vi hele tiden besinder os på. Det er ikke organisationen eller ledelsen, der er Indre Mission. Det er de mennesker ud over vort land, der vil være med i en bevægelse, som er med til at lede børn, unge og voksne hen til verdens frelser. Det er mennesker, der ser en potentiel kristen i hvert eneste menneske, uanset hvilket miljø, hvilken kultur eller religion, det er vokset op i.

Tusindvis af missionærer

Indre Mission er tusindvis af missionærer på fuld tid! Mennesker, der ønsker, arbejder for og beder om, at så mange som muligt skal have chancen for at høre om Jesus, lære ham at kende og komme til tro på ham og blive bevaret i troen på ham.

    Vi siger, at Indre Mission er en vækkelses- og missionsbevægelse. Måske er det mere præcist at sige, at Indre Mission bliver en missionsbevægelse, når vi lader det blive hverdagsvirkelighed, at vi alle er missionærer!

Peter Nord Hansen
Vicegeneralsekretær i Indre Mission

Indlægget har været bragt som leder i Indre Missions Tidende nr. 2.Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: