Vi er rigtig gode til fællessang - indremission.dk
Vi er rigtig gode til fællessang

19.10.2018

Vi er rigtig gode til fællessang

Fællessangen giver en oplevelse af at være en del af noget større
Fællessang er et hit i disse år. Men for mange danskere er det en helt ny og ukendt oplevelse at være med i fællessang andre steder end på stadion. Den oplevelse kan vi give dem!

    Der var tilsyneladende mange, der udtrykte glæde over at være med i fællessang i de optog, man havde arrangeret i de større byer i forbindelse med Kim Larsens død.

    I mange byer er det et tilløbsstykke, når der inviteres til fællessang i forskellige sammenhænge. Ved vores sølvbryllup for nogle år siden kom en helt ung genbo, som vi ellers ikke havde meget med at gøre, spontant over for at udtrykke sin glæde over at opleve fællessangen om morgenen uden for vores dør.

Vi hører sammen

Fællessang giver en oplevelse af at være en del af noget større. Når vi synger sammen, hører vi sammen. Det er også derfor lovsangen skal bruse på en helt særlig måde på den nye jord.

Forleden nævnte en taler i vores missionshus fællessangen som noget, vi skal være stolte af og med glæde dele med andre. »Hvor kan man ellers finde fællesskaber, hvor alle generationer har noget sammen, og hvor fællessangen bruser, som når kristne samles?«

    Vi kan nogle gange have en tendens til at undskylde os selv og med en attitude, der ikke ligefrem oser af stolthed. Vi er vel ikke flove over, hvad der sker i missionshuset, eller når vi er sammen i bibelkredsen, men missionsfolk er ikke kendte for at skilte med, hvad det kristne fællesskab kan.

    Men det skal vi måske øve os i!

Glæde og stolthed

Det er en stor gave at være med i et fællesskab som vores, og mange misunder os. Nogle vil måske i virkeligheden gerne være med, hvis de får invitationen, og hvis de kan følges med én, de kender.

    Vi skal med glæde og stolthed fortælle om vores fællesskab og invitere flere med.

    Ved 150 års jubilæet havde Anders Lund Madsen en hilsen til os i Indre Mission, hvor han indirekte opmuntrede os til at træde frem og være mere synlige. Han sagde blandt andet: »Jeg har sikkert kendt og mødt mange fra Indre Mission, men de har bare ikke sagt det!«

    Måske kan fællessang og samvær på tværs af generationer være en indgang for nye til fællesskabet, hvor de kan få mulighed for at høre verdens bedste budskab, evangeliet om Jesus!Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: